Kezdőlap Szoftverek Akciók, hírek

AKCIÓK, HÍREK
SZOFTVER HÍREK
MEGVÁSÁROLHATÓ A DEPO PROJEKT MANAGER PROGRAM 5-ÖS VÁLTOZATA
 
Ezt a szoftverünket azoknak ajánljuk, akik ügyfeleiknek nyújtanak lényegében bármely szakterületen szolgáltatást, és ezekkel kapcsolatos adatait szeretné tárolni, visszakeresni. A feladat lehet tisztán üzleti vagy társadalmi jellegű, a lényeg az elvégzendő feladat, projekt naplózása, az információ minél gyorsabb visszakeresése, a feladatmegoldás informatikai támogatása... >>

DEPO Projekt Manager kép DEPO Projekt Manager kép
DEPO Projekt Manager kép DEPO Projekt Manager kép

ÁTTÉRÉS AZ ÚJABB PROGRAMRA A KORÁBBI SZOFTVER VÁLTOZATOKRÓL
 
 
A korábbi, Microsoft Access 97 alapú DEPO alkalmazások támogatását 2017-ben befejeztük.
A további fejlesztések jelenleg a Microsoft Access újabb változatokban valósulnak meg, figyelembe véve a Microsoft Office és aktuális Windows frissítéseket.

Az új változatban elérhetőek a szoftverek a hagyományos JET adatbázis kezelőre fejlesztett, lokális hálózatú változatban, illetve készül Microsoft SQL Server alapú változat is.

Mivel a fejlesztések, ennek értelmében szoftver frissítések már az új változathoz készülnek, amennyiben azokat szeretné használni át kell térni az új változatra.
Az áttérés nem kötelező, vásárolható éves szolgáltatás a régi változathoz is korlátozott támogatással. Az éves ár ugyanaz, de ebben az esetben külön költség nélkül térhet át, ha későbbi időpontot választ.

A még le nem járt előfizetések alapján díjmentesen lehet áttérni az új Access 2016 alapú, hagyományos, lokális hálózatra tervezett változatra. Az áttérés fokozatos, időpont egyeztetéssel be kell ütemezni. Ezzel kapcsolatban kérjen tájékoztatást.

E-mail: >>
KÖNYV HÍREK
        
Új kiadású mesekönyveink a Vizvári Mesegyár oldalain rendelhetőek meg. >>
Még készleten lévő, korábbi kiadású könyvek 600 Ft-tól vásárolhatóak meg.  Részletek...
  >>

Új mesekönyveinket az alábbi oldalakon rendelheti meg:

Vizvári Mesegyár
    
Lomart Kiadó  ©  2024

Lomart Kiadó  |  Elérhetőség   

Ugrás az oldal tetejére